Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yıprak binalarda ve yangın merdiveni düzlükı elverişsiz olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Yangın bapları yangın esnasında hak şekilde çaldatmaışmasını hazırlamak bâtınin kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam mutabakat sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve feyizli çaldatmaışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir mimarida yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi midein;

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez yek katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan yapılabilmekle yanında daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun anayasa nedeni görev yitirilmesine özlük vermemesi ve elan azca maliyetle alışverişin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Ne örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk gestaltnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, konstrüksiyonnın kullanma klası kadar faktörler aktif olmaktadır.

Binanın tipine ve tasarrufına ilişkilı olarak, yangın kapısının mukteza metanet süresi belirlenmelidir.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, dünyaa essah oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Gök Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Özellikle hassas ve saygınlık materyallerin olduğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Z tipi yangın kapısı yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page